Over mij


Welkom bij Designed by B, waar de passie voor interieur en het nastreven van huiselijk geluk hand in hand gaan, als een perfect afgestemd interieur. Ik ben Bianca Bartels, de drijvende kracht achter deze onderneming en mijn grootste vreugde ligt in het begeleiden van klanten om zich opnieuw thuis te voelen in hun eigen leefomgeving. Een huis moet meer zijn dan enkel muren en meubels; het moet een persoonlijke oase zijn, doordrenkt met een interieur dat de unieke persoonlijkheid van de bewoner weerspiegelt.

Mijn creatieve vonk en aanhoudend advies hebben me aangemoedigd om mijn passie serieus te nemen. Na het volgen van een cursus interieurstyling sta ik nu trots aan het roer van mijn eigen bedrijf.

Met mijn ervaring als interieurstyliste en scherp oog voor detail, ben ik klaar om samen met jou aan de slag te gaan. Of het nu gaat om het transformeren van een enkele ruimte of het creƫren van een harmonieus ontwerp voor je hele woning, ik luister naar jouw wensen en vertaal ze naar een uniek interieurontwerp.

Mijn benadering is zowel creatief als zakelijk. Ik neem de tijd om jou te leren kennen, begrip te krijgen voor jouw stijl en samen de mogelijkheden te verkennen. Met oog voor jouw budget en voorkeuren bied ik op maat gemaakt advies over kleuren, materialen, meubels en accessoires, zodat het eindresultaat een authentieke weerspiegeling is van jouw identiteit.

Sinds februari 2024 heb ik mijn dienstenaanbod uitgebreid met de toevoeging van prachtige interieuraccessoires. Momenteel ben ik druk bezig mijn weg te banen in deze betoverende reis. Op dit moment beschik ik nog niet over een fysieke webshop of een winkel, maar dat betekent niet dat je niet alvast een glimp kunt opvangen van mijn assortiment. Ik deel graag een exclusieve sneak peek van mijn collectie, compleet met afbeeldingen en prijzen, voor alsnog via mijn social media kanalen (Facebook & Instagram). En weet je wat het nog beter maakt? Je bent van harte welkom om mijn assortiment persoonlijk te bewonderen! Maak gewoon een afspraak door een mailtje te sturen of een bericht via WhatsApp te verzenden. Vertel me wanneer het jou uitkomt en we regelen een moment om samen jouw ideale interieuraccessoire te ontdekken.

Creatieve groet Bianca
Wat andere over mij zeggen:


CreatiefEerlijkSpontaanGeorganiseerdVriendelijkEnthousiast