Kleuradvies


Kleuradvies

Stap binnen in een wereld vol kleuren en laat ons je begeleiden in het vinden van de perfecte tinten voor jouw interieur. Samen gaan we op zoek naar de kleuren die jouw persoonlijkheid weerspiegelen en die zorgen voor de sfeer waar jij naar verlangt. Van gedurfde en uitgesproken kleuren tot zachte en subtiele nuances, wij helpen graag bij het maken van de juiste keuze. Met ons kleuradvies geven wij jouw interieur net dat beetje extra, waardoor het niet alleen mooier, maar vooral ook persoonlijker wordt. Daarnaast bekijken we  de ruimte en nemen we alle relevante factoren in overweging, zoals de hoeveelheid lichtinval, de vloer en de meubels. Op basis hiervan stellen we een kleurenpalet samen dat perfect past bij jouw stijl en de sfeer die je wilt creĆ«ren. Wij werken niet volgens de laatste trends, maar kijken juist naar wat er bij jou en je woning of bedrijfspand past. Onze passie voor het vak zorgt ervoor dat wij er alles aan doe om van jouw woning of bedrijfspand echt een thuis te maken.


 

Wil jij ook persoonlijk kleuradvies voor jouw woning of bedrijfspand? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. Wij komen graag bij je langs om je te helpen bij het vinden van de perfecte kleurencombinaties voor jouw interieur.

Dit pakket is uitermate geschikt als je:

 * de inrichting een opfrisbeurt wil geven

* totaal geen idee hebt welke kleuren bij elkaar passen

* niet weet welke materialen geschikt zijn of juist geen keuze  kan maken


Je hebt een nieuw huis of bedrijfspand of misschien wil je gewoon weer eens wat anders. Het is niet perse nodig om een hele nieuwe inboedel aan te schaffen. Met dit plan ervaar je een andere sfeer.


Ieder kleuradvies is uniek en daarom zijn onze prijzen flexibel om aan jouw individuele eisen te voldoen. Om een persoonlijke offerte te ontvangen en de prijs van jouw project te bespreken, neem je contact met ons op.